SEURAKUNNAN TOIMINTA

HENGELLISET TILAISUUDET
 

Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelus on seurakunnan yhteen kokoontuminen keskinäiseen yhteyteen ja Jumalan sanan opetuksen äärelle. Tilaisuus muodostuu rukouksesta, musiikista, sanan opetuksesta sekä henkilökohtaisista kertomuksista Jumalan avusta. Arjen haasteiden keskellä on hyvä pysähtyä kohtaamaan Jumalaa ja toinen toisiamme sekä rukoilemaan toistemme puolesta. Jumalanpalvelus on sunnuntaisin klo 11 ja ehtoollinen kuukauden viimeinen sunnuntai. Kongolaisten kokoontuminen on perjantaisin klo 22. Koemme yhteyttä myös tilaisuuden jälkeen kahvikupposen äärellä. Kaikki seurakuntamme tilaisuudet ovat avoimia, ja juuri sinä olet tervetullut niihin.

Rukoustilaisuudet

Rukoustilaisuutemme ovat torstaisin klo 18.30. Rukousilta koostuu yhteislauluista, lyhyestä sanan osuudesta ja rukouksesta. Rukoilemme ajankohtaisten asioiden puolesta. Kiitämme ja ylistämme pelastuksesta sekä kaikesta hyvästä, mitä Jumala on antanut meille. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukouspalveluun. 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan, kuuluitpa mihin seurakuntaan tahansa tai et kuulu mihinkään.


LAPSI- JA NUORISOTYÖ


Pyhäkoulut

Lähetyskappelilla pyritään pitämään pyhäkoulua sunnuntain jumalanpalveluksen yhteydessä. Kaikki yli 3-vuotiaat lapset ovat tervetulleita toimintaan. Edellytyksenä on, että lapsi pystyy toimimaan ohjeiden mukaan ryhmässä. Yläikärajaa osallistumiseen ei ole, ja tällä hetkellä (syksyllä 2022) opetuksessa pyritään huomioimaan erityisesti kouluikäiset lapset. Kesäisin pyhäkoulua ei järjestetä, myös koulujen loma-aikoina toiminnassa on taukoja.

Open House -illat

Open House -illat ovat perjantaisin vuoroviikoin alle 11-vuotiaille ja vuoroviikoin sitä vanhemmille. Open House -klubi on koululaisille suunnattu ryhmä, johon voivat osallistua myös noin 5-6-vuotiaat oman vanhemman tai muun aikuisen kanssa. Open House K11-iltoihin ovat tervetulleita 11-vuotiaat varhaisnuoret ja nuoret. Open House kokoontuu Lähetyskappelilla klo 18, ellei toisin ilmoiteta.

Leirit

Lähetyskappeli on perinteisesti järjestänyt kaksi leiriä kesällä. Toinen on suunnattu perheille ja alakouluikäisille lapsille, toinen yli 11-vuotiaille varhaisnuorille ja nuorille.
Pyhäkoulujen, perjantai-iltojen ja leirien lisäksi Lähetyskappelilla mietitään jatkuvasti uusia toimintamuotoja.

Tervetuloa mukaan toimintaan ja ideoimaan uutta!

LÄHETYSTYÖ 


Lähetystyön kohdemaat 

Leppävaaran helluntaiseurakunnan lähetystyö pohjautuu Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn. Tehtävämme on pitää tarjolla evankeliumin sanomaa niin lähiympäristössä kuin myös niissä maissa, jonne Jumala on avannut mahdollisuuden ja lähettänyt keskuudestamme työntekijöitä. Työtä tehdään yhdessä lähetysjärjestö Fida Internationalin kanssa. Vuosien saatossa työ on suuntautunut Boliviaan, Keski-Aasiaan, Albaniaan, Bulgariaan ja Mongoliaan. 

Seurakunta tukee lähetystyötä 

Tällä hetkellä tuemme Mongolian kristillistä radioasemaa, jonka rakentamisessa seurakunta on ollut alusta asti vahvasti mukana. Toiseksi tuemme Harri Krögeriä ja Anita Pylvänäinen-Krögeriä, jotka vievät ilosanomaa Itä-Euroopan juutalaisille Budapestissa ja organisoivat humanitaarisia avustuksia sekä järjestävät koulutuksia. Lisäksi avustamme Nepalissa useita paikallisia pioneerityön tekijöitä.

Aktio- ja diakoniatyö Latviassa

Seurakuntamme jäsenet Jussi, Mirjami ja Laura Ärling osallistuvat säännöllisesti "Yhdelle vähimmistä" -työhön Latviassa Elämä ja Valo
-järjestön kautta. Työ on diakonia- ja kotilähetystyötä, jonka tavoitteena on romaniväestön kokonaisvaltainen hyvinvointi ja syrjäytymisen ehkäiseminen. Latvian Alojan kylällä on hiljattain avattu toimintakeskus, jonne paikalliset asukkaat läheltä ja kauempaakin voivat tulla saamaan opetusta ja rakentumaan yhdessä.
Tule mukaan mukavaan joukkoomme! 

Seurakunnasta saat eväitä omaan uskonelämääsi ja pääset toisten kristittyjen yhteyteen. Seurakunta on hengellinen koti, jonka toimintaan saa osallistua ilman velvoitteita. Jäsenille löytyy mahdollisuuksia olla mukana aktiivisesti. 

Seurakuntamme tilat Leppävaaran Vallikalliossa

Raamatun opetus on seurakunnassa keskiössä 

Lasten- ja nuorten klubeilla ja leireillä viihdytään